מי שמעוניין בשלב מסוים למכור את הנכס, כדאי שיזמין דוח של השווי שלו מגורם מוסמך כמו שמאי מקרקעין שמכיר היטב את תנודות המחירים ואת המחירים העכשוויים באזורים השונים ברחבי הארץ באמצעות הבדיקה המעמיקה שלו, בעל הנכס ידע מהו המחיר המקסימלי שעליו לבקש עבורו ויחליט בינו לבין עצמו מה יהיה הקו האדום שממנו הוא לא יוכל לרדת. קו החשיבה הוא למכור במחיר גבוה יותר ממחיר הקנייה וכך להגדיל את ההון האישי. יש להביא בחשבון את המיסוי שיש לשלם בעת המכירה וכך לבדוק את כדאיות העסקה מבחינה פיננסית.
הדרך הטובה ביותר לשמירה על נכסים היא תחזוקה שוטפת ומונעת. המומחים מבינים שככל שיתבצעו על פי לוח זמנים מסודר בדיקות שוטפות ופעולות תחזוקה בנושאים כמו אינסטלציה, צביעה, ניקיון ועוד כך הדבר ישביח לאורך זמן את הנכס. בנוסף לכך יש לבצע בדיקות טכניות תדירות של המכשור שקיים בכל מבנה כמו מערכות מיזוג האוויר שיש לנקות בהן את הפילטרים ולוודא שהכול פועל כשורה, משאבות הקיימות על גג הבניין, פאנלים סולאריים, צנרת, מרזבים ועוד.
אי אפשר לבצע את כל הפעולות האלו ביום אחד ולכן מנהל האחזקה בחברה מקצועית בעלת רזומה של שנים רבות, מכין לוח זמנים לעובדים וכך כך אחד מהם יודע במדויק אילו פעולות עליו לבצע בכל יום. מכלול הפעולות האלו יחד, משלימות את הפאזל הכללי וכך התחזוקה היא מיטבית. מעבר לכך הצוותים המיומנים מטפלים בתקלות לא צפויות שמתרחשות מעת לעת במתקנים שונים במבנים.
ניהול של נכסים הוא נושא פיננסי מורכב ולכן חברת הניהול גובה תשלום חודשי עבור כל נכס. שיטת הגביה מבוססת בדרך כלל על גודלו של כל משרד או כל חנות ועל פי הנתונים בכל חוזה, מכפילים את המחיר למ"ר בשטח הנכס לכל שוכר וכך מחייבים אותו. מנהלי הבניין עושים כל שניתן כדי לגבות את מלוא התשלומים מהשוכרים כדי שתהיה להם אפשרות לממן את כל העלויות היום יומיות. הם אמורים לשלם את שכרם של העובדים השונים, מהנדסים שמבצעים פעולות שונות כמו בדיקת המעלית, רכישת ציוד כמו נורות, חומרי ניקוי ועוד.
לאור הניסיון רב השנים בניהול מבנים תעשייתיים רבי קומות, הם מסוגלים לדאוג לכל המעטפת לשביעות רצונם של בעלי הנכסים.